solyanreklam
sagreklam

ŞİFA HATUN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Her yıl artan nüfusa yönelik ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

ŞİFA HATUN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
  • 02 Ocak 2019, Çarşamba 9:35


Her yıl artan nüfusa yönelik ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından Balıkpazarı Mahallesinde yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açılışa gün sayıyor.
  Toplam 416 metrekare inşaat alanına sahip iki katlı Aile Sağlığı Merkezinde 6 Doktor Odası, 3 tıbbi müdahale odası ve 1 bebek emzirme odasının yanı sıra ayrıca kadın, erkek ve engelli tuvaletleri ile mutfak, kat ofisi, depo ve temizlik odaları da yer alıyor.
  Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, aile sağlığı merkezinde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek önümüzdeki haftalarda hizmete gireceğini müjdeledi. Şehir merkezinden en uzak yerleşim alanlarına kadar hizmetleri aksatmadan vatandaşların kullanımına sunduklarına dile getiren Başkan Yılmaz, 6 mahalleye hizmet verecek olan sağlık merkezinin, bölgenin sağlık alanında ki ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacağını kaydetti. “Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin gelecek yıllarına yatırım yapıyor, günü birlik değil kalıcı eserlerle Gemlik’imizi her alanda geliştiriyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, Balıkpazarı Mahallemizin merkezi noktasında, modern şartlarda hizmet verecek aile sağlığı merkezinin inşasında sona yaklaştık. Yapım aşaması yüzde 95 seviyesinde olan merkezimizin kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştirerek bölge sakinlerinin hizmetine sunacağız. Amacımız daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir kent oluşturmak” diye konuştu.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık