solyanreklam
sagreklam

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00


Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Çeşitli nedenlerden dolayı yıpranmış veya bozulmuş yollar da ekipler tarafından onarılarak yeni görünüme kavuşturuluyor.
  Son olarak Eşref Dinçer Mahallesi, Bölge Parkı’nın arka cadde ve sokaklarında çalışmaları yoğunlaştıran ekipler, bu bölgede yer alan ara sokaklarda da sıcak asfalt serim çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Hamidiye Mahallesinin de muhtelif noktalarında yürütülen asfaltlama çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak bu yolların da sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunulacağı bildirildi.
  Hamidiye Mahallesinde ki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçe genelinde yıpranan, çöken ve asfalt kaplaması zarara uğrayan yollarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüğünü söyledi. Kış sezonu öncesinde bozuk ve asfalt kaplanmamış yol sorununun kalmayacağını belirten Başkan Yılmaz, “Acil ihtiyaç olan bölgelerde yıpranan ve çukur oluşan asfaltları yeniliyoruz. Mevsim şartları elverdiği müddetçe çalışmalar mesai mefhumu gözetmeksizin devam edecek. Gemlik Belediyesi, hizmet girmeyen sokak, yatırım almayan tek bir mahalle bırakmıyor” dedi.
  Vatandaşların kış öncesi mağdur olmaması için aralıksız sürdürülen çalışmalar, Hamidiye ve Eşref Dinçer Mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.
  
  
  
  
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık