Sevgiyle Özgürlüğe Olta Attık!

'Sevgiyle Özgürlüğe Olta Atalım' etkinliği 27 Mart pazar günü Arnavutköy Sahili'nde gerçek...

Sevgiyle Özgürlüğe Olta Attık!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi ve Altı Nokta Körler Vakfı ortak çalışmasıyla “Sevgiyle Özgürlüğe Olta Atalım” etkinliği düzenledi.

27 Mart Pazar günü Arnavutköy Sahili’nde gerçekleşen etkinlikte 30 görme engelli vatandaşımız özgürlüğe olta attı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da etkinliğe katılarak görme engelli vatandaşlarımızla birlikte balık tuttu.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen “Sevgiyle Özgürlüğe Olta Atalım” etkinliğii her yıl lionslar rehberliğinde görme engelli vatandaşları ve balık tutmayı sevenleri bir araya getirerek, toplumsal bir farkındalığına dikkat çekiyor. Yaşamı paylaşmak ve görme engellileri toplumla bütünleştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında İstanbul Amatör Balıkçılar Derneği; görme engelli vatandaşlara olta kullanmayı ve balık tutmayı öğretiyor. Bu sayede görme engelliler, balıkçılar ve vatandaşlarla beraber keyifli vakit geçirerek balık tutuyor.