solyanreklam
sagreklam

SENFONİ ORKESTRASI KONSERLERİNE YOĞUN İLGİ

SENFONİ ORKESTRASI KONSERLERİNE YOĞUN İLGİ

SENFONİ ORKESTRASI KONSERLERİNE YOĞUN İLGİ
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği muhteşem açılış konserinden sonra konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen konsere vatandaşların ilgisi yoğundu.

Eskişehir'de 2002 yılından bu yana kültür ve sanat hayatının en önemli unsurlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası her hafta gerçekleştirdiği konserlerine devam ediyor. Işın Metin'in yönettiği Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konuk solistleri soprano Sedef İlayda Büyükyörük, bariton Caner Doğan ve obua sanatçısı Mina Yavuz oldu. Eskişehirlilere F. J. Haydn ve W. A. Mozart'ın birbirinden önemli eserlerini seslendiren sanatçılar, dinleyicilerden tam not aldı.

Sanatın dostlukların pekişmesinde en güzel araçlardan biri olması sebebiyle Büyükşehir Belediyesi 1 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda Türkiye-Kore Dostluk Konseri'ne ev sahipliği yapacak. Kore'nin geleneksel müzik gösterisinin sahneleneceği konserin davetiyeleri ise gişelerden alınabilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık