solyanreklam
sagreklam

Şehitler Tepesi’nde Anma Töreni…

Beşiktaş Belediyesi, Şehitler Tepesi’nde anma töreni düzenledi.

Şehitler Tepesi’nde Anma Töreni…
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi, 10 Aralık 2016’da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucunda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımız için anma programı düzenledi.

Sinan Paşa Camii’nde şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif ardından 10 Aralık Pazar günü Saat tam 22.49’da Vodafone Park’ın yanında yer alan Şehitler Tepesi’nda anma töreni düzenlendi. Anma törenine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, meclis üyeleri, ilçe protokolü, çeşitli ülkelerden başkonsoloslar ve konsolosluk temsilcileri, üç semavi dinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından patlamanın yaşandığı noktaya çelenk bırakıldı. Üç semavi dine mensup din adamları tarafından dualar okundu ve konuşmalar yapıldı.

Törende konuşan Başkan Hazinedar, "Geçtiğimiz yıl, Beşiktaş Vodafone Park çevresinde iki ayrı noktada gerçekleşen terör saldırılarında 39’u polis olmak üzere 46 vatandaşımızı şehit verdik. En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu tür eylemler, hiç kuşkusuz Beşiktaş’ın barış ve kardeşlik değerlerini de hedef alıyor. Toplumun huzurunu bozmaya yönelik bu eylemi asla unutturmamak için saldırıların yıl dönümünde Şehitler Tepesi’nde şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunduk ve dualar ettik. Ruhları şad olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık