Şehitler için anma töreni düzenlendi

• 15 Ağustos 2018, Çarşamba 17:46

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'na yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olanlar için düzenlenen anma programına katıldı.

15 Ağustos 2016'da Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'na yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları ve 5 yaşındaki Utku Gülbahar için anma programına düzenlendi. Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'nda düzenlenen anma programına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, askeri ve mülki erkan katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Mevlid-i Şerif okundu, şehitler için dua edildi. Vali Güzeloğlu'nun konuşmasının ardından program sona erdi.