solyanreklam
sagreklam

ŞEHİT ERHAN ÖZTÜRK VE ARABA DÜNYASI PARKI’NA RENKLİ AÇILIŞ

Orhangazi Belediyesi tarafından tepeden tırnağa yenilenen Alis Yürüyüş Yolu olarak bilinen Şehit Erhan Öztürk Parkı ile Park içinde çocuklar için

ŞEHİT ERHAN ÖZTÜRK VE ARABA DÜNYASI PARKI’NA RENKLİ AÇILIŞ
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Orhangazi Belediyesi tarafından tepeden tırnağa yenilenen Alis Yürüyüş Yolu olarak bilinen Şehit Erhan Öztürk Parkı ile Park içinde çocuklar için yapılan Araba Dünyası Parkı, son derece renkli görüntülerle açıldı. Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Atğm.Ömer Birinci, Şehit Aileleri, Gaziler, Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli ve çocukların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye tarafından yenilenen ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Şehit Erhan Öztürk Parkı ile Araba Dünyası Parkı’nın açılışını protokol üyeleri çocuklarla birlikte yaptı. Şehit Erhan Öztürk Parkı ve Araba Dünyası Parkı’nın açılış konuşmasını Şehit Oktay Özçelik’in babası İlhan Özçelik yaptı. Özçelik, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a şehitlerin isimlerini yaşattığı için teşekkür ederek, biz şehit aileleri olarak bugüne kadar Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’dan ne talep etsek anında yerine getirildi. Bu eserin kazandırılması hem şehitlerimiz adına hem de ilçemiz adına çok önemli dedi.

Çağlayan; Şehrin Çehresini değiştiriyoruz

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Şehit Erhan Öztürk Parkı’nın eski halinin artık ömrünü tamamlamış ve atıl durumda olduğunu hatırlatarak, belediye olarak burada bir proje geliştirdik. Tepeden tırnağa yeniledik. Yenilemeye devam ediyoruz dedi. Çağlayan, Orhangazi’ye değer katan projeleri teker teker hayata geçirdiklerine de vurgu yaparak, bugüne kadar bir çok çalışmamızı tamamlayıp insanımızın hizmetine sunduk. Bundan sonraki süreçte de ilçeye değer katacak bir çok çalışmamızı gerçekleştireceğiz dedi. Orhangazi’ye hizmet etmenin kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirten Çağlayan, biz de durmadan, yorulmadan gece gündüz demeden bu güzel ilçeye hizmet için çalışıyoruz. El birliği ile bu şehrin tüm eksiklerini birer birer tamamlayacağız. Alt yapı ve üst yapıyı tamamen yeniledik. Şimdi artık insanımızın yaşantısına dokunacak projeler geliştiriyoruz dedi. Daha sonra kürsüye gelen Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Orhangazi’nin günden güne gelişip güzelleştiğini belirterek, emeği geçenleri kutluyorum dedi. Programda son olarak söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ise Ak Parti Belediyeciliğinin kendisini her yerde gösterdiğini belirterek, Orhangazi’de de geçmişe göre bir çok şeyin değişip güzelleştiğini görmek bizleri de memnun etmektedir dedi. Törenin ardından protokol üyeleri çocuklarla birlikte parkın açılışını gerçekleştirdikten sonra parkı ve yürüyüş yolunu gezdiler.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık