Saruhanlı MABEM'de Yeni Eğitim Sezonu Başladı

Saruhanlı MABEM'de Yeni Eğitim Sezonu Başladı
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 14:09

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin il genelinde hizmete sunduğu MABEM Eğitim Kurumları,2018-2019 yılı eğitim öğretim faaliyetlerine başladı. Saruhanlı ilçesinde de hizmet veren MABEM’de 240 öğrenci ile ders başı yaptı.

Uzman eğitim kadrosu, her yıl yükselen başarı çıtasıyla Manisalıların adeta vazgeçilmez eğitim kurumlarından biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi başladı. İl genelinde yüzlerce öğrenciye eğitim hizmeti veren MABEM, Saruhanlı ilçesinde 240 öğrenci ile ders başı yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Aybars Özbilgin de Saruhanlı MABEM’i ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Özbilgin, yeni öğretim sezonunda öğrencilere başarılar diledi.