solyanreklam
sagreklam

Sarıgöl’de Yenilenmeyen Depo Kalmayacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında 1 milyon 900 bin TL’lik yatırımla başladığı 49 içme suyu deposu ve 25 terfi binasındaki yen...

Sarıgöl’de Yenilenmeyen Depo Kalmayacak
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 16:34
30.07.2018 13:34

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında 1 milyon 900 bin TL’lik yatırımla başladığı 49 içme suyu deposu ve 25 terfi binasındaki yenileme işini yarıladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarını çağdaş standartlara uygun hale getiriyor. Bu kapsamda, Sarıgöl ilçesinde 49 adet içme suyu deposu ile 25 adet terfi binası Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar ile yenileniyor. 1 milyon 900 bin TL yatırımla hayata geçirilen çalışma yarılandı. Çalışma tamamlandığında ilçede bakım onarımı yapılmamış içme suyu deposu kalmayacak.
Depolar ve terfi binaları baştan aşağıya yenileniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerdeki içme suyu depolarını içten dışa yeniliyor. Fayans döşenen depolarda, iç tesisatlar da günümüz standartlarına uygun hale getiriliyor. Depoların dış yüzeyleri de su kayıplarının önlenmesi amacıyla sızdırmazlık özelliğine sahip izolasyon malzemesiyle kaplanmasının ardından deponun etrafına himaye çiti çekiliyor.
“Su depomuz süper oldu”
Emcelli Mahalle Muhtarı Akif Karadağ, MASKİ tarafından su depolarının sağlıklı bir hale getirildiğini belirterek, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Depomuzun ve terfi binamızın içi dışı yenilendi. Su depomuz süper oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“Suyla ilgili hiçbir sıkıntımız kalmadı”
Alemşahlı Mahalle Muhtarı Ahmet Ur ise, “Cengiz Başkanımız sayesinde suyla ilgili hiçbir sıkıntımız kalmadı çok şükür. Suyumuz verimli, içme suyu arıtmamız var. Depomuz da yenilendi. Eskiden çamurlu su içiyorduk. Suyun rengi sarıydı. Cengiz Başkanımıza hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık