Sandık Başına Gitmek İçin Engel Yok!

Beşiktaş Belediyesi'nden 24 Haziran Seçimlerinde engelsiz hizmet...

Sandık Başına Gitmek İçin Engel Yok!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde; yaşlı, engelli ve evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak.

Seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran Pazar günü, bedensel engelli seçmenlerin oy kullanabilmesi için “Dost Eller Taksi” hizmet verecek. Beşiktaş ilçesinde oy kullanacağı okula gitmek isteyen engelli vatandaşlar, 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayarak kolaylıkla oy kullanıp evlerine dönebilecek.

Evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların oy kullanabilmesi için ise “Hasta Nakil Ambulansı” ulaşım desteği sağlayacak.

24 Haziran 2018 Pazar günü araç desteği için yönlendirme çağrı merkezi üzerinden yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve randevu talebi için 444 44 55 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.