solyanreklam
sagreklam

Sandığın Önünde Engel Yok!

Beşiktaş Belediyesi, 16 Nisan’da yapılan referandumda tüm kadrosuyla sahadaydı...

Sandığın Önünde Engel Yok!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Belediyemiz; engelli, hasta ve yatalak olup da sandığa gitmekte güçlük çeken vatandaşlar için seferber oldu ve 180 kişilik bir ekip kurdu. Aynı zamanda engelsiz araçlarımız 16 Nisan’da tüm gün boyunca engelli vatandaşlarımızın hizmetindeydi.

Beşiktaş Belediyesi, 16 Nisan’daki referandumda; engelli ve evden çıkamayacak durumdaki vatandaşlara özel hizmet sundu...


Beşiktaş Belediyesi, 16 Nisan’da gerçekleşen referandumda sandıklara gitmekte güçlük çeken ve oy kullanmak için onlarca zorlukla karşı karşıya kalan engelli, hasta ve yatalak vatandaşlar için seferber oldu. Engelli vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi’nin “Engelsiz Taksi” hizmetiyle sandıklara rahat bir şekilde ulaşarak oylarını kullanırken, hasta ve yatalak durumdaki vatandaşlar için de araçlarımız gün boyu hizmet verdi. 

Tamamen ücretsiz olan bu hizmetten Beşiktaş’ta ikamet eden tüm engelli ve evden çıkamayacak durumdaki vatandaşlar yararlandı.

Beşiktaş Belediyesi Esenlik Hizmeti ekipleri 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşen referandumda 33 araç ve 180 kişilik ekiple 500’den fazla engelli, hasta ve yatalak vatandaşı sandığa ulaştırarak oy kullanmalarını sağladı. Belediyemiz bir yandan kriz masası kurarken diğer yandan sağlık ve sosyal yardım ekipleri gün boyunca Beşiktaş’ın tüm noktalarına aralıksız hizmet sağladı.

Ayrıca belediyemizin 444 44 55 numaralı çağrı merkezi gün boyu talep alırken, belediye ekipleri Beşiktaş’ta bulunan tüm okullarda; seçmenlere çay, kahve ve yemek imkânı sağladı. Tüm çalışmalarla bizzat ilgilenen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da  cam kemik hastası olan Kaya Ertemiz’in evinden alınarak oy kullanacağı Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu'na götürülmesine eşlik etti ve oy kullanmasına yardımcı oldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık