solyanreklam
sagreklam

Sanatçı Ömür Gedik, Şehit Anneleri İle Birlikte Turunç Ağacı Dikti

Sanatçı Ömür Gedik, Şehit Anneleri İle Birlikte Turunç Ağacı Dikti

Sanatçı Ömür Gedik, Şehit Anneleri İle Birlikte Turunç Ağacı Dikti
  • 13 Mayıs 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ve sanatç Ömür Gedik ehit anneleri ile birlikte Mezitli sahilinde Anneler Günü için turunç aac dikti.

Hürriyet gazetesi yazar, sanatç ve hayvan haklar savunucusu, SYAD üyesi, HAÇKO Dernei Kurucusu ve Bakan Ömür Gedik, Anneler Günü dolaysyla Mersin’e geldi.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ile birlikte Mezitli’deki ayakl mini piyanonun olduu alana 20 adet turunç aac diken sanatç Ömür Gedik, ayrca Bakan Kocamaz ile birlikte sahildeki annelere sukulent çiçei datt.

Aaç dikimi öncesi, sahil bandnda küçük bir gezinti gerçekletiren Bakan Kocamaz ve sanatç Ömür Gedik, Mersinli annelerin ve anne adaylarnn Anneler Günü’nü kutlayarak, bu özel günde Mezitli Sahilindeki vatandalara çiçek datp, sohbet ederek, hatra fotoraf çektirdi.  Kadnlara kendi elleri ile sukulent çiçei datan Bakan Kocamaz, sanatç ve bir kz çocuu annesi olan Ömür Gedik’e de çiçek hediye etti.

Mezitli Sahil bandnda annelere çiçek dattktan sonra aaç dikimine geçen Bakan Kocamaz ve sanatç Ömür Gedik, ehit anneleri ile birlikte 20 turunç aacn toprak ile bulutururken, ehit anneleri aaç dikimi srasnda duygusal dakikalar yaad.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan Anneler Günü dolaysyla kurulan stantta Büyükehir Belediyesi görevlileri tarafndan bin adet sukulent çiçeinin datm gerçekletirildi. 

Hayvan haklar savunucusu Ömür Gedik Miyav Park’ta

Daha yeil bir Mersin için Anneler Günü dolaysyla aaç dikimi gerçekletiren Bakan Kocamaz ve sanatç Ömür Gedik, aaç dikiminin ardndan Miyav Park’ da ziyaret etti.

Büyükehir Belediyesi tarafndan sokak kedileri için hayata geçirilen Miyav Park’a hayran kalan sanatç Ömür Gedik, Bakan Kocamaz ile birlikte kedilerin konaklayp, oyun oynayabildii ve beslenebildii yaam alanlarn gezdi. Rengarenk oyun alanlarnn, mama ve su kaplarnn, kedilerin uyumalar için minik kulübelerin, tuvaletlerin ve doal çim alanlarnn yer ald Miyav Park’a hayran kaldn belirten Gedik, ayrca parktaki kedileri sevdi.

Gedik: “Aaç dikmek, Anneler Günü’nde yaplacak en güzel etkinliklerden bir tanesiydi”

Anneler Günü’nde Mersin’de olmaktan ve böylesine özel bir günde anneler ile birlikte aaç dikmekten dolay duyduu memnuniyeti dile getiren sanatç Ömür gedik, “Çok güzel iki etkinlik ile balad benim Mersin’deki günüm. lk olarak ehit aileleri ve Bakanmz ile birlikte aaçlar diktik. Ben her Mersin’e geldiimde oray ziyaret edeceim. Çok duygulu anlar da yaadk. ehit anneleri aaçlara oullar gibi baktlar, suladlar, topraklarn attlar. Çok güzeldi ve çok anlamlyd. Bence Anneler Günü’nde yaplacak en güzel etkinliklerden bir tanesiydi. Ben de bunu Mersin’de yaam olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duydum. Ben de bir anneyim Anneler Günü’nün deeri çok farkl. Anne olmak çok farkl benim için de annem çok farkl. Ben bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Böyle özel bir yerde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

 

Gedik: “Mersin’de kediler için bir cennet yapmlar”

Miyav Park’ çok beendiini dile getiren ve bütün dünyaya örnek olmas gerektiini belirten Gedik, “u anda gerçekten kendimi cennette gibi hissediyorum. Çünkü Mersin’de bir Miyav Park olduunu bilmiyordum. Sanrm 5-6 ay önce açlm. Ben dünyadaki bütün barnaklar gezme imkân buldum. Fakat ben böyle bir yeri bütün dünyada hiçbir yerde görmedim. Örnek olacak bir yer diye düünüyorum. Ben de dier bütün belediyelere ve gittiim her yere Mersin’de Miyav Park’ örnek göstereceim. Çok güzel bir proje yaplm. Anneli yavrulu kediler de burada, onlarn da Anneler Günü kutlu olsun. Hepsine burada çok iyi baklyor. Güzel güzel geziyorlar. Evde ben 20’ye yakn kedi besliyorum, böyle bir yerde olsalar hepsi çok mutlu olurdu herhalde. Kediler için bir cennet yapmlar. Her yere örnek olacak bir çalma. Burada olduum için çok mutluyum” ifadelerini kulland.

“Hem acy hem sevinci birlikte yaadk”

Aaç dikimine katlan ehit Üstemen Emrah ahin’in annesi Gülay Haimolu ahin “ Benim olum 2016 ylnda ehit oldu. Burada hem acy hem de sevinci birlikte yaadk. Çok deiik duygular. Biz ehit olumuz sayesinde bu kadar insanla bir araya geldik. Hem ac hem sevinç bir arada. Hem mutluyum, hem üzgünüm. Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konutu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık