solyanreklam
sagreklam

ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA!

ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA!

ŞAMPİYONLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA!
  • 20 Mart 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Genç Bayan Basketbol Takımının, Marmara Bölge Şampiyonluğu, muhteşem karşılama töreniyle kutlandı. Mudanya Belediye Binası önünde bando takımı eşliğinde yapılan karşılama töreninde duygusal anlar yaşandı. Kocaeli’de oynan maçtan şampiyon olarak Mudanya’ya dönen takım, belediye önündeki törende alkışlarla karşılandı. Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin dakikalarca süren alkışlarıyla karşılanan takım oyuncuları,  gösterilen ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Hayri Türkyılmaz, “Sizlerle gurur duyuyorum. İşte inancın zaferi” dedi. Marmara Bölge Grubu Final maçında Çanakkale Ümmüan Hatun Spor Kulübü'nü 64-48 yenerek, 2014-2015 Sezonu Marmara Bölge Şampiyonu olan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Genç Bayan Basketbol Takımının yeni hedefi ise Anadolu Şampiyonası ve ardından da Türkiye Şampiyonluğu olacak. 

 

“İŞTE İNANCIN ZAFERİ!”

Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, Genç Bayan Basketbol Tıkımıyla gurur duyduğunu vurgulayarak, “İşte inancın zaferi. Söylemiştik; Mudanya ile herkes gurur duyacak. Bugün de çok önemli bir başarı elde ettik. Tüm yavrularımıza, onları çalıştıran hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Genç Bayan Basketbol Takımımızla Marmara Bölge Şampiyonluğunu yakalamak çok önemliydi. Umuyorum ve diliyorum ki, bu inançla gidersek, takımımız Türkiye şampiyonu da olacaktır. Basketbol ve diğer spor dallarında da Mudanya’nın ve Mudanya Belediyesi Dinç Spor’un adını bütün Türkiye’ye duyuracağız. Bize şampiyonluğu yaşatan yavrularımızla gurur duyuyorum. Bu başarıyı elde ettikleri için herkesi ayrı ayrı kutluyorum ve devamının da gelmesini diliyorum. Onlar için ne söylesek, ne yapsak azdır. İnşallah bu yavrularımız Mudanya’mızda basketbolun sevilmesinde ve gelişmesinde öncü olacaklardır. Böyle mutluluklar anlatılmaz yaşanır, bu da onlardan bir tanesi” diye konuştu.  

 

“BAŞARIMIZA BAŞARI KATACAĞIZ”

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Genel Menajeri Arzu Gürsel, Bursa’da başlayan 13 de 13 galibiyet serisini şampiyonluğa götürdüklerini belirterek, “Bursa’da başlayan 13’de 13 galibiyet serimizin ardından Bursa Bölge Birincisi olarak bölge müsabakalarında Kocaeli’ndeki karşılaşmalara katıldık. Burada grubumuzdaki 3 maçı da namağlup bitirerek adımızı finale yazdırdık. Bugün de final maçında Çanakkale Ümmüan Hatun Spor Kulübü'nü 64-48 yenerek, Marmara Bölge Şampiyonu olduk. Baştan sona büyük mücadele gösteren kızlarımız, oyuna yüreklerini koydular ve sahada büyük ter akıttılar. Her şey Mudanya ve Mudanya’mızın başarısı içindi. Bu daha başlangıcımız, bundan sonra sırada Anadolu Şampiyonası ve ardından da Türkiye Şampiyonası var. Bu maçlardan da şampiyon olarak çıkarak, Mudanya’mızın adını Türkiye’ye duyuracağız” dedi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık