solyanreklam
sagreklam

ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A GETİRDİ

ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A GETİRDİ

ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A GETİRDİ
  • 20 Ocak 2017, Cuma 0:00

Türkiye Okullu Küçük Kızlar Hentbol Şampiyonası’nda Bursa 1.’si olan Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu hentbol takımı Türkiye finalleri öncesinde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Hentbol Küçük Kızlar kategorisinde Bursa şampiyonu olarak Nisan ayında yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Hentbol Takımı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Ramazan Erkoç, Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya ve veliler ile birlikte gerçekleşen ziyarette spora ve eğitime verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı Türkyılmaz'a teşekkür eden öğrenciler geçtiğimiz yıl elde edilen Türkiye Şampiyonluğunu bu yılda tekrarlamak istediklerini söyleyerek, Mudanya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.
“DESTEĞİMİZİN HER KURUŞU HELAL OLSUN”
Aldıkları başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, “Mudanya’mıza yakışan sonuçlara imza attınız. Biz Mudanyalıyız, final maçlarında da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi. Her konuda güçleri yettiği ölçüde ve her zaman destek vermeye devam edeceklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “Verdiğimiz desteklerin her kuruşu helal olsun" ifadelerini kullandı. 2005 -2006-2007 doğumlu öğrencilerden oluşan Çilingiroğlu Küçük Kızlar Hentbol Takımı, çekilecek kura sonrasında Nisan ayında son 16 takım arasına girebilmek için mücadele edecek.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık