SAAT KULESİNE MAKYAJ

• 14 Ağustos 2018, Salı 0:00

İlçe genelinde saha çalışmalarını aralıksız devam ettiren Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin her köşesinde yenileme, peyzaj ve çevre düzenlemeleri kapsamında orta refüjleri de güzelleştirmeye devam ediyor. Farklı peyzaj tasarımlarının uygulandığı estetik çalışmalarla kent güzelleştirilirken, ilçenin modern görünümü de tazeleniyor.
  Bu kapsamda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın talimatları sonrasında harekete geçen Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri saat kulesinin çevresinin yanı sıra havuzun ve heykellerin de bakım, onarım ve boyama çalışmalarını tamamladı. Bu sayede ilçenin en önemli sembol yapılarından biri olan saat kulesinin estetik görselliği zenginleştirildi.
  Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordinesinde yapılan çalışmalara kentin muhtelif noktalarında devam edileceği bildirildi. Öte yandan mevsimlik yaz çiçeklerinin bakımı da yapılırken sonbahar çiçekler için de çalışmalar başladı.