solyanreklam
sagreklam

Rıfat Uslu'nun Kamulaştırma İşlemlerinde Sona Gelindi

Rıfat Uslu'nun Kamulaştırma İşlemlerinde Sona Gelindi

Rıfat Uslu'nun Kamulaştırma İşlemlerinde Sona Gelindi
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Milli Mücahit Rfat Uslu Caddesi’nde balatt çalmalar kapsamnda kamulatrma ilemlerinde sona gelindi.

Mersin’in geleceine yön veren ve trafik younluuna çözüm amaçl hayata geçirdii vizyon projeleri ile Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersin trafiinde önem arz eden konumlarn iyiletirilmesine yönelik vatanda odakl hizmetlerine hzla devam ediyor.

Yllardr ylan hikâyesine dönen ve geçmi yerel yönetimlerin çözüm bulma noktasnda tkand Rfat Uslu Caddesi’nin kaderi Büyükehir Belediyesi’nin projesi sayesinde deiiyor.

Milli Mücahit Rfat Uslu Caddesi'nde balatlan çalmalar ile Yeniehir lçesi 36.Cadde Kava’ndan Toroslar ilçesinin kesitii nokta olan Gazi Osman Paa Caddesi ve Milli Mücahit Rfat Uslu Caddesi bu yeni balant yolu sayesinde birletirilecek.

Mersin'in en gözde, en önemli lokasyonu olan Toroslar lçesi'nin Kuvay-i Milliye Caddesi ile Rfat Uslu Caddesi arasnda geçii salayacak olan yol 3. Çevre yolu ile birbirine balanacak. Balant yolu toprakarme olarak ina edilecek ve köprü ile üstten geçi salanacak. Köprü altnda mahalle yolunu birbirine balayan 1 adet araç ve yaya geçii için menfez, bir adet de  Çavulu Deresi’nin balantsn salayan menfezden oluacak.

Bölgede devam eden kamulatrma ve ykm ilemlerinin tamamlanmas ile ksa süre içinde yapmna balanacak olan balant yolu projesi, Milli Mücahit Rfat Uslu Caddesi'nde toplam 1 kilometrelik bir alan kapsyor. Mersin Büyükehir Belediyesi Emlak stimlak Dairesi Bakanl tarafndan kamulatrlmas tamamlanan binalarn ykm çalmalar, Mersin Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl tarafndan gerçekletiriliyor. Kamulatrma çalmalar kapsamnda 67 konutun 55 tanesinin istimlak bedeli ödenerek ykm ilemleri tamamland. Bölgede yürütülen çalmalar tamamlandnda trafik rahatlatlarak, kazalarn önüne geçilecek ve ulam çilesi yaratan bir düüm daha açlm olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık