solyanreklam
sagreklam

Reina Önünde Anma Töreni…

Beşiktaş Belediyesi, 2017 yılına girerken yaşanan hain saldırıyı unutmadı...

Reina Önünde Anma Töreni…
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi, 2017’nin ilk saatlerinde Ortaköy’deki eğlence mekânı Reina’da meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar için anma töreni düzenledi.

Teröre karşı barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende; dualar edildi, Reina katliamında hayatını kaybedenler anıldı. Saldırının meydana geldiği yerde gerçekleştirilen törene; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, İstanbul’da görev yapan çok sayıda başkonsolos ve 3 semavi dinin temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından saldırının gerçekleştiği noktaya çelenk bırakıldı ve dualar okundu. Anma töreni sonrası katılımcılara lokma dağıtıldı.

Geçen sene yılbaşında Reina’da düzenlenen hain terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmiş, 79 kişi de yaralanmıştı. Beşiktaş Belediyesi, yeni yılın gelişini kutlayan vatandaşları ve güvenlik güçlerini hedef alan hain saldırının birinci yıl dönümünde en anlamlı mesajı Ortaköy’de verdi. Törende konuşan Başkan Hazinedar, "2017’nin ilk saatlerinde hepimizi derinden sarsan Reina Katliamı’nda yitirdiğimiz vatandaşlarımızı ve yabancı konuklarımızı, başkonsoloslar ve semavi dinlerin temsilcilerinin katılımıyla Reina önünde andık. Yeni bir yıla yeni umutlarla girmemize saatler kala geçtiğimiz yılbaşında yaşamını yitiren 39 insanımızı rahmetle anıyor, evrensel barışı hedef alan terörü lanetliyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık