solyanreklam
sagreklam

Rant Bitti Huzur Geldi

Rant Bitti Huzur Geldi

Rant Bitti Huzur Geldi
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Denizkz ile sahillere güven geldi

Mersin Büyükehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Denizkz Turizm A.. tarafndan sahillerde sunulan hizmetler takdir toplarken, geçmite igalcilerin rant merkezi haline gelen plajlarda artk güven ve huzur hakim.

6 plajda 132 personel

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hikmet Koç ve Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mustafa Kemal Çokakolu, sorumluluu Büyükehir Belediyesi’ne geçen plajlarda incelemelerde bulundu.

Susanolu, Yapraklkoy, Kzkalesi ve Atakent gibi günde binlerce misafire hizmet veren sahillerde birtakm incelemelerde ve gözlemlerde bulunarak vatandalarla da görüen Vekil Koç ile Genel Sekreter Yardmcs Çokakolu, Büyükehir Belediyesi sayesinde plajlarda sunulan hizmetler nedeniyle tatilcilerin artk güven ve huzur içinde deniz ve günein tadn çkardn kaydetti.

emsiyesini alan plaja kouyor

Denizkz Turizm A.. personelleri tarafndan gün boyu yürütülen temizlik faaliyetlerinin yannda, sunulan çadr kamp, engelli plajlar, konserler ve gönüllü kurumlar ibirliinde gerçekletirilen sahil temizleme ve geri dönüüm projeleri gibi sosyal aktivitelere de imza atlan plajlarda yaanan renkli görüntüler vatandalarn takdirini topluyor.

Öte yandan geçmite ezlong rantçlarnn merkezi haline gelen plajlarda artk sadece Denizkz Turizm A.. oteller ve vatandalar dnda kimselerin igal ettii bölgelerde vatandaa ezlong ve emsiye kiralamasna da izin verilmiyor.

Kzkalesi’nde evi bulunanlar ve site sakinlerinin talebi üzerine rantiyecilerin çkarld belli alanlara ücret vermeden girebilmeleri salanrken, geçmite yaanan ezlong koyup bireysel olarak tatilcilere ücret karl kiralama ve ezlong konulan alanlarn sezonluk olarak baka kiilere satlmasnn da önüne geçildi.

Denizkz Turizm A.. iletmeciliinde Susanolu, Yapraklkoy, Kzkalesi, Yemikumu, Kumkuyu ve Kocahasanl halk plajlarnda görev yapan 132 personel, tatil için Mersin’i seçen misafirlerin temiz, güvenli ve huzurlu bir ortamda tatil yapabilmeleri için görev alrken, tatilcilerin huzurunu bozmaya yönelik tavr ve hareketlerde bulunan kiiler, vatanda ikâyeti üzerine kolluk kuvvetlerine annda iletilerek olas maduriyetler de ortadan kaldrlyor.

Öte yandan Kzkalesi’nde belirlenen bölge ile Denizkz Turizm A..’nin ilettii dier tüm plajlarda ise isteyen herkes emsiyesini, havlusunu ve sandalyesini istedii yere koyup plajlar istedii gibi hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyor.

Denizkz Turizm A.. tarafndan iletilen plajlarda ezlong rant dönemi sona ererken, eski düzenlerine izin verilmeyen rantiyecilerin oluturmak istedii kargaaya da en net cevab plajlar yüzde 100 doluluk oranna ulatran bölge sakinleri ve tatilciler veriyor.

 

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık