solyanreklam
sagreklam

Ramazan Ayında Sağlıksız Gıdalara Geçit Yok

Ramazan Ayında Sağlıksız Gıdalara Geçit Yok

Ramazan Ayında Sağlıksız Gıdalara Geçit Yok
  • 15 Mayıs 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl ve Salk leri Dairesi Bakanl’na bal ekipler, Ramazan aynda vatandalarn hijyen artlar ve huzur içinde alveri yapmas için denetimlerini sklatrd.

Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri, halk sal için yapt denetimler ile salksz gda satna geçit vermezken, kent genelinde gerçekletirdii denetimleri Ramazan aynn hemen öncesinde de hzla devam ettiriyor. Vatandalarn sal ve maddi açdan hakszla uramamas için titizlikle sürdürülen denetimler insanlarn salkl ve hijyenik bir ortamda gönül rahatlyla alveri yapmasn amaçlyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl ve Salk leri Dairesi Bakanl ekipleri, Ramazan aynn gelmesiyle birlikte özellikle imalathaneler, ekmek frnlar ve gda sat yerlerini mercek altna ald.

Zabta ekipleri, yaptklar denetimlerde hijyen koullar, ruhsat, vergi levhas, çalanlarn temizlii, gramaj, klk kyafet temizlii gibi konulara arlk veriyor.

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odas Birlii'nin ekmek ve Ramazan pidesi tarifesine uyulup uyulmad hususunda da  gramaj denetimleri yapan ekipler, yaptklar denetimlerde kurallara uymayan i yeri sahiplerine yasal ilem uygulad.

Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri, tüm Mersin halknn gda konusunda herhangi bir olumsuzlukla karlamalar durumunda 444 2 153 numaral Mersin Büyükehir Belediyesi Çar Merkezi’ni arayarak ikayetlerini bildirebileceklerini belirtti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık