solyanreklam
sagreklam

Protokol ve Törenler Şube Müdürlüğü

Protokol ve Törenler Şube Müdürlüğü

Protokol ve Törenler Şube Müdürlüğü
  • 16 Kasım 2017, Perşembe 0:00

Kültürel olarak zengin bir yapya sahip olan Tarsus’un yöresel lezzetleri, ‘Tarsus Gastronomi ve Aratrma Günleri’ etkinlii ile görücüye çkyor.                

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin destekleriyle Mersin Kent Konseyi tarafndan ve 3-5 Kasm tarihlerinde düzenlenecek ‘Tarsus Gastronomi ve Aratrma Günleri’nde Tarsus’un bünyesinde barndrd farkl kültürlerin lezzetleri tantlacak.

Tarsus mutfann zenginliklerinin ortaya çkarlmas, tarihi güzelliklerinin tantlmas ve unutulmaya yüz tutmu yemeklerin gelecek kuaklara aktarlabilmesi amacyla düzenlenecek olan etkinlikte birbirinden lezzetli yemekler modern sunumlar ile etkinlik alannda yerini alacak. 

Birçok ülkeden katlmcnn olduu, eflerin, konunun uzman yazarlarn ve Türkiye’nin dört bir yanndan gelen akademisyenlerin katld etkinlik ile Tarsus mutfann zenginlikleri gün yüzüne çkacak.

Kültür ve tadm gezilerinin yaplaca ‘Tarsus Gastronomi ve Aratrma Günleri’  4 Kasm Cumartesi günü vatandalara kaplarn açacak. 11.00-17.00 saatleri arasnda Kzlmurat Mahallesi, Tarihi Tarsus Evleri, St. Paul Kuyusu’nda düzenlenecek olan etkinlikte ziyaretçiler Tarsus’un yöresel lezzetlerini yakndan tanma ve tatma imkân bulacak. 

‘Tarsus Gastronomi ve Aratrma Günleri’nde ayrca 4 Kasm Cumartesi günü saat 12.30-14.30 arasnda düzenlenecek atölye çalmalar ile ünlü yazar ve gurme Barbara Abdem Massad, modern kebap yorumcusu Edward Brunet Adiono ve Türk aç milli takm kaptan Esat Özata lezzet srlarn paylaacak. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık