solyanreklam
sagreklam

Proje Yazmak için Engel Yok!

Beşiktaş Belediyesi “Engelsiz Belediyecilik” uygulamalarına devam ediyor.

Proje Yazmak için Engel Yok!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu, görme engellilere yönelik proje eğitiminde bir araya geldi.

Görme engelli komisyon üyeleri ve belediyemiz personelini bir araya getiren çalışmada “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi verildi. Eğitimde ekipler iki gruba ayrılarak proje yazma ve uygulama teknikleri üzerine çalıştı. 3 saat süren eğitim sonunda belediyemizin, görme engelli vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hayata geçirebileceği projeler geliştirildi.

Beşiktaş Belediyesi’nin “Farklılıklarımız Birlikteliğimize Engel Değil” sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen çalışmada, görme engelli vatandaşların bilgiye erişebilmeleri konusunda fikirler üretildi. Bu sorunları en iyi bilen komisyon üyelerinin fikirleri, Beşiktaş Belediyesi Proje ve Fon Yönetimi Birimi’nin kalemi ile buluştu.

Komisyon adına konuşma yapan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı ve doğuştan görme engelli Halis Kuralay, “Proje Döngüsü Eğitimi’nde Beşiktaş Belediyesi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Birlikte görme engelliler için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda belediyemiz tarafından tüm katılımcılara kabartma (Braille) yazılı katılım belgesi takdim edildi.

Beşiktaş Belediyesi’nin tüm personeli, “Farklılıklarımız Birlikteliğimize Engel Değil” sosyal sorumluluk projesi ile, engelli vatandaşlarla iki gün geçirerek, engellilerin günlük yaşam içindeki sorun ve beklentilerinin tespit edilmesinde ve bu alandaki politikaların etkin bir biçimde oluşturulmasında rol almayı amaçlıyor.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık