solyanreklam
sagreklam

Prof. Dr. Üstün Dökmen ile Söyleşi!

Beşiktaş Belediyesi'nin personel için düzenlediği kurum içi eğitimler devam ediyor.

Prof. Dr. Üstün Dökmen ile Söyleşi!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Prof. Dr. Üstün Dökmen, “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci” konulu söyleşide Beşiktaş Belediyesi personeliyle bir araya geldi.

Beşiktaş Belediyesi, kurum içi eğitimler kapsamında “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim, Yaşama ve Çalışma Sevinci” söyleşisi düzenledi. Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye; belediye personeli, müdürler, başkan yardımcıları, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve konuşmacı olarak Prof. Dr. Üstün Dökmen katıldı.

Prof. Dr. Üstün Dökmen konuşmasında, kaliteli bir iletişim ve mutlu bir yaşam için; iş ve özel hayat arasında kurulması gereken dengeden bahsetti. Dökmen, söyleşi boyunca personel ile karşılıklı iletişime geçerek, küçük oyun ve uygulamalar yaptı. Karşılıklı güven ve takım çalışmasını örneklendiren bu uygulamalar, personelimize keyifli anlar yaşattı. Üç saat süren keyifli söyleşi ardından Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e Rengârenk Beşiktaş kitabını takdim etti ve katılımları için kendisine teşekkür etti.

Beşiktaş Belediyesi’nin personel için düzenlediği kurum içi eğitimler farklı konu ve konuklarla yıl boyunca devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık