POYRAZ YIKTI GEÇTİ

• 27 Ekim 2014, Pazartesi 0:00

POYRAZ YIKTI GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta zirveyi zorlayan Mudanyaspor, geriye düştüğü maçta  grubun güçlü ekibi Sultanbeyli Belediyespor’u 4-1 yenerek averajla ikinci sıraya oturdu. Mudanyaspor’da maçın yıldız oyuncusu Ali, bu başarısını attığı 3 gol ile taçlandırdı. Mudanyaspor’un 4. golü, İsmail’den geldi.  Konuk ekibin tek golü ise karşılaşmanın 10. dakikasında Cenk kaydetti.

ALTINTAŞ MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Mudanyaspor’u bu zorlu mücadelede Mudanya Belediyesi Başkan vekili Erkan Altıntaş’ta yalnız bırakmadı.  Karşılaşmayı tribünden izleyen Altıntaş,  Mudanyaspor’un galibiyetini kutladı.

MUDANYASPOR’A PROFESYONEL LİG YAKIŞIR

‘’Sezon sonunda Mudanyaspor’u daha iyi yerlerde görmek isteriz, Mudanyaspor profesyonel ligde yer almalı’’ diyen Altıntaş Mudanya Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olacaklarının sözünü verdi.