Özgürlüğe Olta Attık!

Özgürlüğe Olta Atalım etkinliği 22 Ekim pazar günü Arnavutköy Sahili'nde gerçekleşti.

Özgürlüğe Olta Attık!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 9:32

Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi ve Altı Nokta Körler Vakfı ortak çalışmasıyla “Özgürlüğe Olta Atalım” etkinliği düzenledi.

22 Ekim Pazar günü Arnavutköy Sahili’nde 7’ncisi düzenlenen Balık Tutma Şenliğine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok katıldı.

Etkinlikte görme engelli vatandaşlarımız özgürlüğe olta attı. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen “Özgürlüğe Olta Atalım” etkinliği her yıl lionslar rehberliğinde görme engelli vatandaşları ve balık tutmayı sevenleri bir araya getirerek, toplumsal bir farkındalığına dikkat çekiyor. Yaşamı paylaşmak ve görme engellileri toplumla bütünleştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu; görme engelli vatandaşlara olta kullanmayı ve balık tutmayı öğretiyor. Bu sayede görme engelliler, balıkçılar ve vatandaşlarla beraber keyifli vakit geçirerek balık tutuyor.