solyanreklam
sagreklam

Özbek Heyet Kayseri'yi Seçti

Özbekistan'dan gelen heyet Büyükşehir Belediyesi'nin yerel yönetim anlayışını ve uygulamalarını incelediler.

Özbek Heyet Kayseri'yi Seçti
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 0:00
Özbekistan’ın başkenti Taşkent, yerel yönetimde Kayseri’yi örnek alıyor. Taşkent Valiliği’nden ülkemize gelen heyet yerel yönetimdeki kurumsallaşma ve planlı şehirciliği nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere Kayseri’ye geldi. Heyetle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcüman görüştü. 
Özbekistan’ın başkenti Taşkent’ye yerel yönetim hizmetlerini valilik yürütüyor. Taşkent Valiliği’nin yatırım ve imarla ilgili yöneticileri iki günlük bir çalışma için Kayseri’ye geldi. Heyetle bir görüşme yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcüman, Kayseri’nin örnek belediyeciliği ile doğru bir tercih olduğunu belirtti ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımda Türkiye’nin önde gelen illerinden olduğunu söyledi. Özbek heyete şehir dışında bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in selamlarını da ileten Elcüman, Kayseri’de yapılacak olan çalışmaların Taşkent için güzel hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.
Düzgün ve planlı şehirciliği ile kurumsal bir yönetim anlayışından dolayı Kayseri’yi görmek istediklerini ifade eden Özbek heyet, iki gün süreyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyecek. Özbek heyet, Büyükşehir Belediyesi’nin bazı yatırımlarını da yerinde görecek.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık