solyanreklam
sagreklam

Otogar-Otoban Bağlantı Yolu’nda Asfalt Çalışmaları Başladı

Otogar-Otoban Bağlantı Yolu’nda Asfalt Çalışmaları Başladı

Otogar-Otoban Bağlantı Yolu’nda Asfalt Çalışmaları Başladı
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Kent giri-çk trafiini rahatlatmas beklenen Otogar-Otoban Balant Yolu Projesi’nde sona yaklald. Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yürütülen projede asfaltlama çalmalar balad.  

Mersin Büyükehir Belediyesi, kent trafiine yönelik iyiletirme çalmalarna devam ediyor. Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersin kent trafiini rahatlatmak amac ile Mersin ehirleraras Otobüs Terminali (MEOT) ile Mersin-Adana aras otoyol balantsn salayacak olan yolun yapmn hzla sürdürüyor. Mersin Büyükehir Belediyesi, Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl ekipleri 520 metre uzunluundaki MEOT ile O – 51 otoyolu arasnda balanty salayacak olan yolda scak asfalt çalmalarna balad. Yüzde 98’i tamamlanan yolun trafie açlmasnn ardndan MEOT’tan giri çk yapan ehirleraras otobüsler ve dier araçlar kent trafiini aksatmadan transit geçi yapabilecek.

Otogar Otoban Arasnda En Ksa Balant

Balant yolu kapsamnda 18 metre uzunluunda 9 metre geniliinde ve 5 metre yüksekliinde iki gözlü menfez yaplrken 7 metreden 2 metreye kadar deien boylarda 362 metre uzunluunda istinat duvar yapm devam ediyor. Yolun yapm çalmalarnda 23 bin metreküp altyap dolgusu ve üst yap çalma malzemesi kullanlacak.

Mersin ehir Hastanesi ve MEOT’a en yakn otoyol balants özellii tayan yolun tamamlanmasnn ardndan salk araçlar ve ehirleraras otobüsler kent trafiini aksatmadan kente giri ve çk yapabilecekler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık