solyanreklam
sagreklam

Osmangazili Judoculara Bağımlılık İle Mücadele Eğitimi

Yeşilay Bursa Şubesi tarafından Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularına 'Tütün Bağımlılığı İle Mücadele' konulu seminer verildi.

Osmangazili Judoculara Bağımlılık İle Mücadele Eğitimi
  • 27 Kasım 2018, Salı 0:00

Yeşilay Bursa şubesi tarafından Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularına “Tütün Bağımlılığı İle Mücadele” konulu seminer verildi.

Bağımlılıklara karşı farkındalığı artırmak amacıyla önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı çalışmalarını yürüten Yeşilay, 2006 ve 2007 doğumlu Osmangazili judoculara tütün bağımlılığı başta olmak üzere alkol, madde, teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verdi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenen program, uzman eğitmenler tarafından gerçekleşti. Bağımlı olmayan bireylerin bağımlılık sürecine girme riskini en aza indirecek evrensel temelli bir önleme eğitimi olarak düzenlenen seminer kapsamında sporcuların farkındalık kazanması sağlandı.

Kötü alışkanlıkların sporcun gücüyle yenileceğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sporcularımızın yıl içerisinde çeşitli seminerlere katılması bizler için büyük önem arz ediyor. Çünkü zararlı alışkanlıklar gençlerimiz arasında hızla yayılıyor. Osmangazi Belediyesi olarak her türlü bağımlılıkla mücadele anlamında gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz. Bursa’ya kazandırmış olduğumuz birçok spor tesisimiz ile 11 farklı branşta eğitimler vererek, alt yapıya sporcular yetiştiriyoruz” dedi. 



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık