Osmangazili Badmintoncular Hindistan Yolcusu

Osmangazi Belediyespor Kulübü Badminton Takımı sporcuları Edirne’de düzenlenen Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri derecelerle göz doldurdu.

Osmangazili Badmintoncular Hindistan Yolcusu
  • 23 Mart 2018, Cuma 18:09

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Badminton Türkiye Şampiyonası’na 36 takımdan toplam 190 sporcu katıldı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın erkekler kategorisinde Tophane Mesleki Teknik Anadolu Lisesi adına mücadele eden Osmangazili sporcular birinci olurken kızlarda ise ikinci oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren Osmangazili sporcular 19-25 Nisan tarihleri arasında Hindistan’ın Pune şehrinde düzenlenecek olan Dünya Okul Sporları Şampiyonası’nda raket sallamaya hak kazandı.