Osmangazi'de küçük tenisçilerin şöleni sona erdi.

Osmangazi Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Küçükler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Osmangazi'de küçük tenisçilerin şöleni sona erdi.
  • 24 Şubat 2018, Cumartesi 10:16

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Küçükler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’na 60’ı kız, 48’i erkek olmak üzere toplam 108 sporcu katılım sağladı. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlenen müsabakalar, 19- 23 Şubat tarihlerinde yapılan grup eleme karşılaşmaları ile başladı. Toplam 23 okulun madalya mücadelesi verdiği müsabaka çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ile sona erdi. Turnuvanın küçük kızlar kategorisinde Özel TED Koleji birinci, Özel Kavram Koleji ikinci, Özel 3 Mart Eğitim Kurumları üçüncü, Özel Sınav Koleji dördüncü olurken, küçük erkekler kategorisinde birinciliği Özel Final Okulları, ikinciliği Özlüce Kültür Okulları, üçüncülüğü Bademli Kültür Okulları, dördüncülüğü ise Altınşehir Okulları elde etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, Tenis Bursa İl Temsilcisi Göksel Yenigün, İznik Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Tenis Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Çetin Sözer takdim etti.