ÖĞRENCİLERİN YEREL YÖNETİM MERAKI!

• 08 Mayıs 2015, Cuma 0:00

Cafer Yener İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleriyle "Yerel Yönetimler" dersini ziyaret ettikleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın makamında işledi.

Başkan Hayri Türkyılmaz'a yerel yönetimlerle ilgili sorular sorarak bilmediklerini, Mudanya'da yapılan çalışmaları ve merak ettiklerini soran minik öğrenciler, aldıkları notlarla, belediyeyi ve yerel yönetimlerin işleyişini kaleme aldılar. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, öğrencilerin yerel yönetimlerle ilgili merakla sordukları soruları yanıtlamaktan  mutluluk duyduğunu belirterek, "Geleceğin büyükleri minik öğrencilerimizin, şimdiden yerel yönetimlerle yakından ilgilenmeleri beni çok mutlu etti. Çünkü onlar geleceğin cumhurbaşkanı, başbakanı, bakanı ve belediye başkanı olacak. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.