solyanreklam
sagreklam

Öğrencilerin Sağlığı İçin

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haşere ile Mücadele ekipleri, Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin kaldığı pansiyon ve sınıflarda ilaçlama çalışması yaptı.Manisa Büyükşe...

Öğrencilerin Sağlığı İçin
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 15:25

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haşere ile Mücadele ekipleri, Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin kaldığı pansiyon ve sınıflarda ilaçlama çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haşere ile Mücadele ekipleri, Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin kaldığı pansiyon ve sınıflarda ilaçlama çalışması yaptı. Yaklaşan eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini almaları gerektiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “İl genelinde de ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki yaşam alanları ve eğitimin alındığı sınıflarda ilaçlamalar yapıldı. Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya hazırız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık