solyanreklam
sagreklam

ÖĞRENCİLERDEN KUŞLAR İÇİN YUVA

ÖĞRENCİLERDEN KUŞLAR İÇİN YUVA

ÖĞRENCİLERDEN KUŞLAR İÇİN YUVA
  • 16 Haziran 2016, Perşembe 0:00

Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yapımını gerçekleştirdiği kuş evleri Mudanya Belediyesi tarafından Tekel Parkı’ndan ağaçlara asılmaya başlandı.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin hayata geçirdikleri Master 6 programı kapsamında yapılan kuş evleri Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Tekel Parkı’na yerleştirildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen, Bahçeşehir Okulları Müdürü Cengiz Can ve Müdür Yardımcısı Kemal Demir’in yanı sıra Kurumsal İletişim Uzmanı Fatma Sedef Kömbe ile öğrencilerin katıldığı etkinlikle kuş evleri Mudanya’da ki ortak yaşam alanlarına yerleştirilmeye başlandı.  Bir ay süren çalışmalarda öğrencilerin yaptığı 38 kuş evinin ilçenin çeşitli bölgelerinde kullanılacak olması hayvan severlerinde takdirini kazandı.
“DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ”
Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinden dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye ve eğitim kurumları arasında bu tür sosyal proje çalışmalarının devam edeceğini söyledi.  Ortak yaşam alanları içinde bulunan canlıların korunması gerektiğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Doğayı ve canlıları korumak amacıyla yapılan bu çalışmalara her zaman destek vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. Kuş evleri Mudanya ve Güzelyalı’da ortak kullanım alanlarında ki ağaçlara asılacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık