solyanreklam
sagreklam

Öğrenciler ders başı yaptı'

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bugün başladı. Yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 Milyona yakın öğretmen ilk ders zilinin çalmasıyla ders başı yaptı.

Öğrenciler ders başı yaptı'
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Ders zili çaldı…

Öğrenciler ders başı yaptı…

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bugün başladı. Yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 1 Milyona yakın öğretmen ilk ders zilinin çalmasıyla ders başı yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlkokulunda gerçekleştirilen Eğitim ve Öğretim yılı açılış törenine Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz katıldı.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılının kutlayarak hayırlı olmasını diledi. Kaymakam Arıkan, kendisinin de 3 çocuk babası olan biri olarak empati yaptığını söyleyerek; “Çocuklar, bir insanın sahip olabileceği en değerli varlıktır. Bizler, anne ve babalar olarak onları adeta bir cevher gibi işleyip vatana ve millete hayırlı bireyler olarak yetiştirsinler diye öğretmenlerimize teslim ediyoruz. Öğretmenlerimiz de en güzel şekilde çocuklarımızı yetiştiriyorlar. Bahçelievler, İstanbul’un 6. En büyük ilçesi. Bizim diğer ilçelere kıyasla belediye imkânlarımız çok güzel. Belediye imkânlarını, eğitimin ve öğrencilerimizin hizmetine sunan bir belediyemiz var. Diğer ilçelerle kıyaslama yaptığımda, bu çok bariz bir şekilde öne çıkıyor. Buradan özellikle Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende söz alan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı. Develioğlu, çocuklarımızın ülkemizin geleceği olduğunu ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz en önemli değerlerimiz olduğunu dile getirdi. Başkan Osman Develioğlu şunları söyledi: “Burada bulunan velilerimizi, bugün çocuklarının bu önemli gününde yanlarında oldukları için kutluyorum. Bu çocuklarımızı daha iyi şartlarda geleceğe hazırlamak istiyorsak okula getirip kaydetmekle bu işin olmadığını lütfen bilelim. Çocuğumuzla okulda ilgilenirsek okulla ilgilenirsek ben inanıyorum çocuklarımız daha iyi şartlarda eğitim öğretim alacak ve geleceğe hazırlanacak“ dedi.

Okul öğrencilerinin gösterileriyle renk kattıkları törenin ardından, İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve beraberindekiler ders zilinin çalmasıyla sınıflara çıkarak dersin ilk dakikalarında öğrencilere eşlik ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık