solyanreklam
sagreklam

NOVİ PAZARLI İZCİLER MUDANYA’DA

NOVİ PAZARLI İZCİLER MUDANYA’DA

NOVİ PAZARLI İZCİLER MUDANYA’DA
  • 26 Temmuz 2017, Çarşamba 0:00

Sancak İzci Kulübü’nün düzenlediği “Osmanlı Başkentlere Ziyaret” projesine katılan izciler Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Sırbistan Sancak Novi Pazar İzci Kulübü’nün düzenlediği “Osmanlı Başkentlere Ziyaret” projesine katılan izci kafilesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. İzciler ile yakından ilgilenerek yaptıkları işin önemine değinen başkan Türkyılmaz, izcileri Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.
İstanbul, Konya ve Bursa illerini gezerek, Türk kültürü ve tarihi hakkında bilgiler edinen izciler Mudanya’da Mütareke Binası ve Tahir Paşa Konağı’nı da ziyaret ettiler.  30 kız 20 erkekten oluşan izci kafilesine Bursa gezisi boyunca rehberlik eden İzcilik Kulübü Bursa İl Temsilcisi Ali Mutlu, Türkyılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Sırbistan Sancak’ta yaşayan izcileri, Türk izciler ile tanıştırdıklarını ve karşılıklı bilgi alışverişi sağladıklarını ifade eden Sancak İzci Kulübü Başkanı Nedzad Eminovic, Mudanya’yı çok beğendiklerini de sözlerine ekledi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık