solyanreklam
sagreklam

Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni...

Usta şairimiz Nâzım Hikmet, vefatının 55. yıl dönümünde Etiler Sanatçılar Parkı'nda anıldı...

Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni...
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

3 Haziran 1963 yılında kaybettiğimiz değerli şairimiz Nâzım Hikmet, vefatının 55. yılında düzenlenen çeşitli etkinliklerle anıldı.

Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı, Etiler Sanatçılar Parkı girişindeki Nâzım Hikmet Heykeli önünde anma töreni düzenledi. Anma törenine; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Rutkay Aziz, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Beşiktaş Belediyesi eski başkanı İsmail Ünal, oyuncu ve yönetmen Metin Belgin, Nâzım Hikmet Heykelinin de Heykeltıraşı olan sanatçı Mehmet Aksoy katıldı. Nâzım Hikmet Heykeli önününe çiçekler sunulmasıyla başlayan anma etkinliği, konuşmalarla ve şiir dinletileriyle sona erdi.

Törende konuşan Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç "Nâzım Hikmet hakkında pek çok şey söylenebilir. Ama en belirgin olanı emperyalizme karşı yiğit mücadelesi ve emekçinin yanında yer aldığı tarihi süreçtir. Kendisini saygıyla anıyor ve tüm sevenlerini sevgiyle selamlıyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık