solyanreklam
sagreklam

MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR

MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR

MUTLULUK ENGEL TANIMIYOR
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 0:00


Gemlik Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında, engelsiz yüzleri güldürmeye devam ediyor. Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, proje kapsamında saha çalışmaları ve Gemlik Kaymakamlığı’ndan elde edilen veriler neticesinde tespit edilen, engelli çocuklara sürpriz ziyareteler gerçekleştirerek doğum günlerini kutluyor.
  Proje kapsamında son olarak Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 6 yaşına giren Atipik Otizm hastası Mert Taha Topaloğlu’nu evinde ziyaret ederek, sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.
  AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte Mert Taha’nın doğum günü pastasını üfleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “Mert Taha’nın doğum gününü ailesiyle birlikte hep beraber kutlamak istedik. Ona sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde yalnız bırakmadık. Kendisi ve ailesi de çok mutlu oldular. Mert Taha ile şefkatle ilgilenen bir ailesi var. Bizde belediye olarak her zaman ailemizin yanındayız, sürekli iletişim halinde olacağız. Mert Taha gibi diğer otizm hastası evlatlarımız ve kardeşlerimiz bizim için ayrı bir değere sahip. Mutluluğa engel yok” dedi.
  Sürpriz ziyaretin ardından küçük Mert Taha’ya çeşitli hediyeler verildi.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık