solyanreklam
sagreklam

MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR TESİSİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR TESİSİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR TESİSİ AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00


Gemlik’in sporda da marka bir kent olması amacıyla amatör kulüplere sahalar, spor salonları, branşlara özel tesisler ve yüzme havuzlarıyla tüm mahallelere yürüme mesafede tesisler kazandıran Gemlik Belediyesi, ilçede sporun çıtasını yükseltmeye devam ediyor.
  Bu kapsamda Gemlik’in en büyük mahallelerinden olan Eşref Dinçer Mahallesine, Gemlik Belediyesi tarafından 3 spor sahası birden kazandırılıyor. Toplam 6000m2 metrekare alan üzerinde inşa edilen, Büyük Birlik Partisi’nin Merhum Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının verildiği Spor Tesisinde, 34x54 ölçülerinde futbol sahası, 14x25 basketbol sahası, 18x36 tenis kortunun yanı sıra çocuk oyun grupları ve spor aletleri bulunuyor. Tesis, ince işçiliklerin tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.
  7’den 70’e herkese spor yapma imkânı sunmak için tesisleşme yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Sporla Gelişen Gemlik, Sağlıklı Yetişen Nesiller” hedefiyle her mahalleye spor tesisi yaptıklarını belirterek, "Spor tesisleri noktasında Gemlik Belediyesi olarak ciddi yatırımları olan bir belediyeyiz. Her mahallemizde halı sahalarımız, basketbol sahalarımız bulunuyor. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlarla hem mahallelerimizi güzelleştiriyoruz, hem de hemşerilerimize sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Gemlik’i sporun merkezi yapıyoruz" dedi. İlçenin en büyük ikinci mahallesi olan Eşref Dinçer Mahallesine 3 saha birden kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Yılmaz, amatör spor kulüplerinin de idmanları yapabileceği tesislerin, tüm Gemlik gençliğine hizmet vereceğini söyledi. “Vatandaşlarımız buraya gelerek hem spor yapabilecek hem de modern bir şehirde yaşadıklarını en güzel şekilde hissedecekler” diye konuşan Yılmaz, ışıklandırma, çevre aydınlatma ve düzenleme çalışmalarını da birkaç gün içerisinde tamamlanacağını belirtti. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisinin, hem amatör kulüplerin, hem gençlerin, hem de halkın yararlanacağı bir tesis olacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, tesisin açılışının 5 Ağustos Pazar günü saat: 14.00’da gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
  
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık