solyanreklam
sagreklam

Muharrem Ayı ve Hicri Yılbaşı Kutlu Olsun

İslamiyet'in dört önemli ayından biri olan Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına en büyük destekçimiz olan halkımız ile beraber girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Hz. Nuh'un gemisinin büyük tufandan kurtulup Cudi Dağı'na oturduğu ay olan Muharrem ayında, başta İslam dini olmak üzere tüm semavi dinlerde dönüm noktası olan pek çok tarihsel olay yaşanmıştır. Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehit edildiği ay olan Muharrem ayı, aynı zamanda Hicri yılbaşıdır. Dinimizde oldukça önemli bir yeri olan Muharrem ayı, hoşgörü, birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularımızı ve toplumsal bağlarımızı güçlendirmektedir.Bu düşüncelerle Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına girmiş olmanın mutluluğunu siz değerli halkımızla paylaşıyor ve bu mübarek ayın tüm İslam âlemine barış, huzur ve nice hayırlar getirmesini diliyorum.Kadir ALBAYRAKTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Muharrem Ayı ve Hicri Yılbaşı Kutlu Olsun
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

İslamiyet'in dört önemli ayından biri olan Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına en büyük destekçimiz olan halkımız ile beraber girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Hz. Nuh'un gemisinin büyük tufandan kurtulup Cudi Dağı'na oturduğu ay olan Muharrem ayında, başta İslam dini olmak üzere tüm semavi dinlerde dönüm noktası olan pek çok tarihsel olay yaşanmıştır. Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehit edildiği ay olan Muharrem ayı, aynı zamanda Hicri yılbaşıdır. Dinimizde oldukça önemli bir yeri olan Muharrem ayı, hoşgörü, birlik, beraberlik, yardımlaşma duygularımızı ve toplumsal bağlarımızı güçlendirmektedir.

Bu düşüncelerle Muharrem ayı ve Hicri yılbaşına girmiş olmanın mutluluğunu siz değerli halkımızla paylaşıyor ve bu mübarek ayın tüm İslam âlemine barış, huzur ve nice hayırlar getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık