solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’YA “UĞUR” GETİRDİLER

MUDANYA’YA “UĞUR” GETİRDİLER

MUDANYA’YA “UĞUR” GETİRDİLER
  • 29 Kasım 2017, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi, anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesinin çalışmaları kapsamında, Mudanya’da dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşıladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Zeytin Dalı ve Uğur Böceği ekibiyle birlikte yeni doğan bebeklere belediye atölyesinde üretilen beşikleri ve bebek setini hediye etti. Çiçeği burnunda ebeveynleri ve Mudanya’nın uğur böceklerini ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, “Bir telefon kadar yakınınızdayım, her zaman yanınızda olacağım” dedi.

Mudanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığı yola yepyeni ve hizmet odaklı projelerle devam ediyor. Seçim döneminde Mudanya’da yaşlısından gencine, çocuğundan engellisine, kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözünü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projeleriyle halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mudanya Belediyesi, anne ve bebek sağlığına hizmet veren Uğur Böceği projesi ile Mudanya’da dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşıladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Zeytin Dalı ve Uğur Böceği ekibiyle birlikte yeni doğan bebeklere “Hoş geldin bebek, yaşama sırası sende” diyerek, belediye atölyesinde üretilen beşik ve içinde bezinden zıbınına, bebek şampuanından ateş ölçerine kadar annelerin ihtiyaç duyacağı her türlü malzemenin bulunduğu bebek setini hediye etti. Muammer Dikmen ve Sinem Dikmen ailesini evinde ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, Busenaz bebeğe hediyelerini teslim ederken, “Işığınla, bereketinle, tertemiz kalbinle aramıza geldin, Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ya hoş geldin” dedi. Uğur Böceği ekiplerinin doğumdan önce de pek çok kez yanlarında olduğunu dile getiren Baba Muammer Dikmen, Başkan Türkyılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.
“SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ”
Seçim döneminde Mudanya’da yaşlısından gencine, çocuğundan engellisine, kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Canımdan çok sevdiğim Mudanyalı hemşerilerimin her zaman yanında olmaya söz verdim. Onların daha güzel, daha aydın, adaletin olduğu, barış kokan bir dünyada yaşaması için göreve geldiğim ilk günden beri çalışıyoruz. Zeytin Dalı ve Uğur Böceği projelerimizle, yaşlı, genç, engelli ve tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Mudanya’mızdaki tüm mahallelerde evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit ediliyor. Projelerimiz ile ihtiyaç duydukları anda bir telefon kadar yakınlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. İhtiyaçları olduğu her an sadece bir belediye başkanı olarak değil, bir ağabeyi, arkadaşları olarak her zaman Mudanyalıların yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında çiçeği burnunda ebeveynler tespit edilerek hediye kitleri evlerine teslim ediliyor. Hediye setinin içerisinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın “Hoş geldin bebek, yaşama sırası sende” mektubu da yer alıyor. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık