solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’YA BİR MÜJDELİ HABER DAHA!

MUDANYA’YA BİR MÜJDELİ HABER DAHA!

MUDANYA’YA BİR MÜJDELİ HABER DAHA!
  • 10 Şubat 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz adına “Görevi kötüye kullanma” ve “2863 sayılı yasaya muhalefet”  adına yapılan şikayetleri değerlendiren Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz yolu kapalı olmak üzere şikayet dosyasın işlemden kaldırmaya karar verdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Belediyesi görevlileri hakkında Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayeti değerlendiren savcılık Danıştay 1. Dairesi’nin kararı ile yapılan şikayetin reddine, itiraz yolu kapalı olmak üzere karar verdi.
İki adet taşınmaz için projeye aykırı imalat yapılmasına göz yumulduğu ve Belediye Hizmet Binası’nın 3.katından sonraki katların yıkım kararını uygulamadığı gerekçesi ile hakkında yapılan şikayetlerin itiraz yolu kapalı olarak ön inceleme yapılmadan reddedilme kararını değerlendiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’ya bir müjdeli haberin daha geldiğini vurguladı.
“ENGELLEMELER BİZİ ASLA YILDIRAMAZ”
Mudanya için tüm güçleriyle çalıştıklarını ve kendilerini engellemeye çalışanlara asla göz yummayacaklarının altını çizen Türkyılmaz, “Biz Mudanya için çalışırken elbette birileri yolumuza taş koyacaktır. Ama bu engellemeler bizi asla yıldırmayacaktır. Bizler doğruları, yasalar çerçevesinde yapmaya gayret ediyoruz” dedi. Göreve geldiklerinde temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik ilkelerini uygulayacakları konusunda hemşehrilerine söz verdiklerini de hatırlatan Türkyılmaz,  “Bizler bu sözleri vermişken, kimse bizlerden yasalara aykırı işler beklemesin. Bizden bu konularda hata bekleyenler, ömür boyu beklemeye mahkum olacaklardır. Bizler halkımıza verdiğimiz sözleri tutmaya, Mudanya’mıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık