solyanreklam
sagreklam

Mudanyaspor Sezon Açılışı

Mudanyaspor Sezon Açılışı

Mudanyaspor Sezon Açılışı
  • 28 Ağustos 2014, Perşembe 0:00

2013-2014 sezonu Süper Amatör Lig´de şampiyonu Mudanyaspor, 2014-2015 sezon açılışını 15 yeni transferini tanıtarak gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon süper amatör lig şampiyonluğuna uzanan ve bu sene BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Mudanyaspor düzenlenen tören ile 2014-2015 sezonuna merhaba dedi. İlçe stadında yapılan törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye meclis üyeleri ve taraftarlar katıldı.  3.Lig’e yükselme yolunda çıktıkları mücadelede taraftarların ve Mudanyalıların desteklerini beklediklerini ifade eden Mudanyaspor Kulübü Başkanı Rüştü Cozlan, “Mudanyaspor’umuzu BAL Liginde temsil edecek olan hocalarım ve futbolcularım ellerinden geleni yapacaktır. 90. Yılını kutladığımız Mudanyaspor’umuzun yeni sezonu başarılar ile dolu olmasını diliyorum. ” dedi.

YENİ TRANSFERLER TANITILDI

Mudanyaspor ve ilçede bulunan diğer spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Mudanya takımları sporda kardeşlik ve fair play örnekleri verecek. Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından kesilen kurban sonrasında futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekip tek tek çağırılarak taraftarlara tanıtıldı.  Yeni sezonda Mudanyaspor’a destek verenlere plaket takdim edilmesinin ardından Mudanyaspor sezonu Yalovaspor ile yaptığı hazırlık karşılaşması ile açtı. Mudanyaspor karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

                                                                                   Mudanya Belediyesi Basın Servisi 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık