solyanreklam
sagreklam

MUDANYALILAR BU YAZI DA SAHİLDE DEĞİL, ŞANTİYE SAHASINDA GEÇİRDİ

MUDANYALILAR BU YAZI DA SAHİLDE DEĞİL, ŞANTİYE SAHASINDA GEÇİRDİ

MUDANYALILAR BU YAZI DA SAHİLDE DEĞİL, ŞANTİYE SAHASINDA GEÇİRDİ
  • 26 Ekim 2017, Perşembe 0:00

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2015 yılında atılan ancak yapımı yılan hikayesine dönen Mudanya Sahil Projesi nedeniyle Mudanyalılar bu yıl da sahil yüzü göremedi. Başladığından bu yana tam üç yaz sezonu şantiye sahasında geçiren Mudanyalılar, sahil kenti Mudanya’ya bu değerin geri verilmesini istiyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yine söylüyoruz yapamıyorsanız verin, yapalım. Yeter ki Mudanyalı hemşerilerimiz sahiline kavuşsun” dedi.

Mudanya’da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Sahil Düzenleme Projesi nedeniyle Mudanyalılar bir yazı daha sahilsiz geçirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli 2015 yılında atılan ancak yapımı yılan hikayesine dönen Mudanya Sahil Projesi inşaatı bu yıl da bitirilemedi. Büyükşehir Belediyesi’nin Sahil Projesi tabelada kaldı. Sahile yerleştirilen “Bursa’nın Sahilleri Büyükşehir’le güzelleşiyor” yazılı tabelanın altında ise bozuk yollar, konteynerlar, demir yığınları ve şantiye sahası bulunuyor. Sahil şeridindeki çalışmalar nedeniyle mağdur olan esnaf, sahil kenti Mudanya’ya bu değerin geri verilmesini istiyor.
“YİNE SÖYLÜYORUZ, VERİN YAPALIM”
Esnaf ve vatandaşların daha fazla mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe genelinde yaptırılan anket çalışması sonucuna göre, Mudanyalıların çözüm beklediği en önemli sorunun Sahil Projesi olduğunu dile getirdi. Projenin bitirilmesi için Büyükşehir’den ümidi kesen Mudanyalıların çareyi Mudanya Belediyesi’nde gördüğünü kaydeden Türkyılmaz, “Defalarca söyledik. Bitmesi için maddi manevi her türlü desteği veririz dedik. Olmadı, yapamıyorsanız verin, biz yapalım da dedik. Bana yazıyla yetki verin, meclis kararıyla yetki verin, ilçe sınırları içerisinde Büyükşehir’in yapması gereken her şeyi yapmaya hazırım. İddialıyız, biz bu işi en kısa sürede yaparız” diye konuştu.
ÖNCE TENEKE ŞİMDİ DE KONTEYNER MANZARALI
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından yaşanan siyasi belirsizlik nedeniyle Mudanya’nın daha fazla zarar görmemesini istediklerini dile getiren Başkan Türkyılmaz, “İnsanların denizi görme özgürlüğü önceden teneke manzarasıyla engellendi şimdi de konteyner manzaralı oldu. Umuyoruz ki yeni yönetim, kaplumbağa hızıyla bitirilmeye çalışılan düzenlemenin Bursa için ne kadar önemli olduğunun farkına varır. Umarız ki önümüzdeki yaz, Mudanyalı hemşerilerimiz ve Mudanya sahillerimiz bu çirkin görüntüyü yaşamasın” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık