MUDANYA’DA RAMAZAN COŞKUSU BAŞLIYOR

• 14 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi; birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Mudanya, mahalle meydanlarında kurulacak iftar sofralarının ardından, Hacivat-Karagöz gölge oyunu, orta oyunu, illüzyon gösterileriyle şenlenecek.

Mudanya’da her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı birlik, beraberlik ve coşkuya sahne olacak. Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle ramazan ayının ruhunu yaşatacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, etkinliklerle ilgili bilgi verirken, Ramazan ayının Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’ya yakışır şekilde geçeceğini söyledi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan’da Mudanya’da bir ay boyunca iftar programları düzenlenecek. Ramazan’ın ilk günü Mudanya Belediyesi önünde kurulacak iftar çadırında, oruçlar hep birlikte açılacak.

MUDANYA’DA ŞENLİK VAR

Güzelyalı, Burgaz, Göynüklü, Balabancık, Siteler, Evciler, Yalıçiftlik, Esence, Hançerli, Çayönü, Kaymakoba, Dereköy, Mirzaoba, Kumyaka, Tirilye, Çepni, Akköy, Ülkü, Hasköy, Mürsel, Yörükali, Altıntaş mahalle meydanlarında kurulacak iftar sofralarında Mudanyalılar bir araya gelecek.

Mudanya Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerle şenlenecek. İftar programlarının yapılacağı mahallelerde, Hacivat-Karagöz gölge oyunu, orta oyunu, illüzyon gösterilerinde şerbet, macun ve pamuk helva dağıtımı gerçekleştirilecek.

RAMAZAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI

16 Mayıs Çarşamba – Mudanya Belediyesi önü