solyanreklam
sagreklam

Mudanya'da Kabotaj Bayramı Coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi karasularında hakimiyet ve istiklalini bütün dünyaya ilan ettiği Kabotaj Kanunu’nun 92’inci yıl dönümü, Mudanya’da coşkuyla kutlandı.

Mudanya'da Kabotaj Bayramı Coşkusu
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi karasularında hakimiyet ve istiklalini bütün dünyaya ilan ettiği  Kabotaj Kanunu’nun 92’inci yıl dönümü, Mudanya’da coşkuyla kutlandı. Mudanya sahili, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda yarışmalarla renklendi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 92'inci yıldönümü, Mudanya’da coşkuyla kutlandı. İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan bayram kutlamalarına Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Sahil Güvenlik Komutanı Selçuk Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Liman Başkanı Veysel Yaşar ve Mudanyalılar katıldı. Kutlamalar, Mudanya Belediyesi önünde düzenlenen etkinliklerle devam etti. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Başkan Hayri Türkyılmaz ve protokol üyeleri, Sahil Güvenlik botundan Deniz Şehitleri için denize çelenk bıraktı. Bursa Yelken Kulübü’ne bağlı Yelkenlilerin kortej geçişinin ardından Halk Kategorisi, Lisanslı Erkekler ve kadınlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen 200 metre yüzme yarışı ve yağlı direk yarışması gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan yarışmalarda dereceye girenlere madalya ve küçük altın hediye edildi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık