solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA HİZMETLER HIZ KESMİYOR

MUDANYA’DA HİZMETLER HIZ KESMİYOR

MUDANYA’DA HİZMETLER HIZ KESMİYOR
  • 05 Ağustos 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal alanlarda ki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve kırsal alanda gerçekleştirdiği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Parke taşı, zemin ve yol düzenleme ve güvenlik duvarı gibi birçok alanda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri de değerlendiriyor. Altıntaş Mahallesi’nin iç yollarında 2500 m2’lik parke çalışması gerçekleştiren ekipler, ayrıca mahallede yol düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.
GÜZELYALI KARAKOLU’NA GÜVENLİK DUVARI
Güzelyalı Polis Karakolu’nda güvenlik tedbirleri konusunda çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, karakol çevresinde 150 metre güvenlik duvarı çalışmalarına başladı. Halit Ahman Parkı’nda zemin düzenleme çalışmalarını da sürdüren ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla yeni çocuk parkı malzemelerini yerleştirme çalışmalarına başlayacak.
ÇAKIL SAHADA SONA DOĞRU
Halitpaşa Mahallesi’nde Yumurtatepe Caddesi ile Nazar Sitesi civarında yol düzenleme ve bağlantı yollarında çalışmalar gerçekleştiren ekipler, çakıl saha olarak bilenen spor alanında da çalışmaları tamamlıyor. Spor sahasında boyama işlerini gerçekleştiren ekipler, boyama işleminin ardından çevre telleri ve halı döşeme ile saha yanında ki park alanında çalışmalarını tamamlayarak sahayı kullanıma açacak.
“ÇALIŞMALARIMIZ ÖZVERİYLE SÜRÜYOR”
Tüm belediye ekiplerinin ilçe merkezi ve kırsal alanda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yol açma çalışmalarından, park alanlarına, parke çalışmalarından, spor alanlarının yenilenmesine kadar birçok alanda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.  Çakıl saha olarak bilinen spor sahasının malzeme alımlarını tamamladıklarının altını çizen Türkyılmaz, boya işlemlerinin tamamlanmasının ardından sahanın yeni haliyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Tüm personelin işlerini özveriyle ve titizlikle sürdürdüğünü de ifade eden Türkyılmaz, “Gelen talepleri de değerlendirerek ilçemizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık