Mudanya'da çöp konteynırlarınının sayısı arttı

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde cadde ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynırlarınının sayısını artırdı. Mudanya Belediyesi olarak yaz sezonuna hazırlık sürecinde tüm eksikleri tamamladıklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Herşey daha temiz bir Mudanya için” dedi.

Mudanya'da çöp konteynırlarınının sayısı arttı
  • 10 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Araç filosunu yenileme çalışmalarına devam eden Mudanya Belediyesi, bunun yanı sıra ilçenin artan nüfusuna karşılık malzeme alımını da sürdürüyor. Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 600 yeni konteynır alımı gerçekleştirildi. Mudanya Belediyesi olarak yaz sezonuna hazırlık sürecinde tüm eksikleri tamamladıklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, temiz bir çevre ve temiz bir Mudanya için çalıştıklarını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana 2 bin 200’ü aşkın konteynır alımı yaptıklarını, konteynırların tüm ilçe geneline dağıtılacağını belirten Başkan Türkyılmaz , “Hemşehrilerimizden çevreye karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Ekiplerimiz 47 mahalleye yetişmeye çalışıyor. Gece gündüz temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çöplerimizi konteynerlere atarak, çevre kirliliğinin önüne geçelim. Çevreyi kirletenleri de uyaralım” dedi.
Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; yaz aylarında rahatsız edici kötü koku ve sinek oluşumunu önlemek amacıyla filosunda bulunan konteynır yıkama aracı ile çöp konteynırlarını yerinde yıkıyor. Başkan Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Servet Usta ve Temizlik İşleri Müdürü Aykut Şener ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.