solyanreklam
sagreklam

MUDANYA MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAYACAK KONSER

MUDANYA MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAYACAK KONSER

MUDANYA MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAYACAK KONSER
  • 19 Aralık 2017, Salı 0:00

Mudanya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, yeni yıl konserini TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Ayşen Birgör’ün katıldığı gece ile gerçekleştirdi. Koronun seslendirdiği “Mudanya” şarkısı ise salonu dolduran musiki severlerin beğenisini kazandı.

Mudanya Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu “Yeni Yıla Merhaba” konserini TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Ayşen Birgör’ün katıldığı gece ile gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Bursa sanayisinin duayeni Ergun Kağıtçıbaşı ve çok sayıda sanatsever katıldı. Koro şefliğini Ömer Göktepeliler’in yaptığı gecede sahne alan koristler, ilk bölümde Yusuf Nalkesen’e ait hicaz eserleri koro ve solo olarak seslendirdi. Birinci bölümün sonunda seslendirilen Mudanya şarkısı ise salonu dolduran musiki severlerin beğenisini kazandı.
AYŞEN BİRGÖR SESİ İLE BÜYÜLEDİ
Gecenin ikinci bölümünde ise sahne alan TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Ayşen Birgör, konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Birgör, sevilen şarkıları Mudanyalılarla birlikte seslendirdi. Bursa’nın sanayi duayeni Ergun Kağıtçıbaşı ile Fügen Kağıtçıbaşı’nın bestelediği eserleri şef Ömer Göktepeliler ile birlikte söyleyen Birgör, gecede yoğun ilgi gördü.  Konser sonunda geceye katkı verenlere teşekkür eden Mudanya Musiki Derneği Başkanı Betül Canata Bükey, 2018 yılında derneklerinin 10’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını belirtti. Yeni yılda çok daha kapsamlı bir konsere hazırlandıklarının da altını çizen Bükey, Mudanyalıları korolarına katılmaya davet etti.
Gece sonunda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sanatçı Ayşen Birgör’e Atatürk baskılı Türk Bayrağı hediye etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık