solyanreklam
sagreklam

MUDANYA İLE HOZAT KARDEŞ OLDU!

MUDANYA İLE HOZAT KARDEŞ OLDU!

MUDANYA İLE HOZAT KARDEŞ OLDU!
  • 11 Mart 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi ile Tunceli’nin Hozat Belediyesi arasında kardeş şehir protokol imza töreni, Mudanya Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat’ın imza altına aldığı Kardeş Şehir Protokol Töreninde, Mudanya Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Servet Usta ve Ali Polat’ın yanı sıra Mudanya’da yaşayan Tunceli’liler da hazır bulundu. Protokol İmza Töreni’nde konuşan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, imzalanan protokolle, iki belediye arasında maddi, manevi, sosyal ve kültürel ilişkilerin daha da güçleneceğini ifade etti.

 

POLAT: “SOSYAL DEMOKRAT BİR BELEDİYE İLE KARDEŞ OLDUK!”

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, yerel seçimlerde tıpkı Hozat’ta olduğu gibi Mudanya’da da CHP’nin kazanmasından büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayarak, “Başkan Hayri Türkyılmaz’ın seçimi kazandığını duyduğumda hemen arayıp tebrik ettim ve bizzat gelip kutladım. Bu görüşmemizde iki belediyenin kardeş şehir olması önerisinde bulundum. İki belediye arasında, karşılıklı meclis kararlarının alınmasının ardından bugün imzaladığımız protokolle, resmi olarak kardeş şehir ilişkimizi başlatmış olduk. Bundan sonraki süreçte hem Mudanya’daki, hem de Hozat’taki hemşerilerimizin de kaynaşmasını sağlamış olacağız” dedi. Başkan Polat, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başarılı hizmetlerinin herkes tarafından takdirle izlendiğine dikkati çekerek, “Başkan Türkyılmaz’ın ilk iş olarak makam aracını halka tahsis etmesi, herkes tarafından takdirle karşılandı. Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışına da bu yakışırdı. Başkanımızı Mudanya’daki başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Böyle bir belediye ile kardeş olmak, bizlere ayrıca onur ve gurur verdi. Bundan sonra iki belediye arasında maddi, manevi, sosyal, kültürel ve diğer tüm hizmetlerde, birbirimize destek vererek başarılı hizmetlerimizi en üst seviyeye getirmeye çalışacağız” diye konuştu. 

 

TÜRKYILMAZ: “BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ!”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Hozat Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Hem Hozat, hem de Mudanya Belediyesi olarak , sosyal demokrat nasıl olunur herkese göstereceğiz. Mudanya’da yaşayan hemşerilerimiz de bu gelişmeden dolayı çok mutlu oldular. Bundan sonra sık sık Hozat’a gideceğiz. Maddi, manevi, sosyal ve kültürel, birlik ve dayanışma içinde sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl olduğunu Mudanya’da ve Hozat’ta, ülkemizin diğer illerinde göstereceğiz. Halka dönük projelerle her iki belediye olarak başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kardeş Şehir Protokolü imza imzalandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık