solyanreklam
sagreklam

Mudanya iftar sofrasında buluştu

Mudanya Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye binası önünde kurduğu iftar çadırında, oruçlar birlikte açıldı.

Mudanya iftar sofrasında buluştu
  • 17 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye binası önünde kurduğu iftar çadırında, oruçlar birlikte açıldı. Ramazan ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte iftar çadırında yapan Başkan Türkyılmaz, huzur ve bereket ayı Ramazan’ın barışa, kardeşliğe, sevgi ve saygıya vesile olmasını diledi.

Mudanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetlerinden biri olan ve geleneksel hale getirilen iftar çadırında yine ilk iftar heyecanı yaşandı. Belediye binası önünde kurulan iftar çadırında ilk iftarı vatandaşlarla birlikte yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, servis masasının arkasına geçip, yemekleri dağıttı. Mudanyalıların yoğun ilgi gösterdiği, Belediye Başkan Yardımcısı Servet Usta, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın da katıldığı ilk iftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Türkyılmaz, Ramazan ayının barışa, kardeşliğe, sevgi ve saygıya vesile olmasını diledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mudanya ve Güzelyalı Mahallesi’nde iki adet iftar çadırı kurduklarını ifade eden Türkyılmaz, “Mudanya’da Ramazan akşamlarına farklı bir anlam ve güzellik katmak üzere halkımızla bir araya gelerek, bu ayın ruhunu birlikte yaşayacağız. Mudanya ve Güzelyalı dışında diğer mahallelerimizde de halkımızla iftar yemeklerinde bir araya geleceğiz. Alın teri ile kazandığımız helal lokmaları halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık