solyanreklam
sagreklam

MUDANYA EMİTT’TE BURSA’NIN GURURU OLDU

MUDANYA EMİTT’TE BURSA’NIN GURURU OLDU

MUDANYA EMİTT’TE BURSA’NIN GURURU OLDU
  • 01 Şubat 2016, Pazartesi 0:00

Turizm alanında çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Mudanya Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Bursa’dan katılan tek ilçe olarak farkını ortaya koydu.

Mudanya Belediyesi bu yıl 20’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katıldı.  28-31 Ocak tarihlerinde gerçekleşen ve 70’den fazla ülkenin katılım sağladığı EMITT Fuarı’nda “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti” sloganı ile yerini alan Mudanya Belediyesi, ilçenin tarihi değerleri olan Mudanya Mütarekesi’nin yanı sıra Tirilye tipi zeytin ve zeytinyağını fuarda tanıtıma sundu. Dünya’nın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT’te Bursa’nın 17 ilçesinden stant açan tek ilçe olma özelliğini de taşıyan Mudanya Belediyesi, fuarda katılımcılardan büyük ilgi gördü. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, CHP Mudanya Kadın Kolları ve üyelerinin de katılım sağladığı fuarda Mudanya standına Mudanya Turizm Otelciler Birliği de destek verdi.
“MUDANYA’NIN FARKI HİSSEDİLİYOR”
“Bu yıl EMİTT Fuarında daha güçlüyüz, daha güzeliz” diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’mızın farkı fuarda hissediliyor. Geçtiğimiz yıl daha acemisi olduğumuz bu fuarda, bu yıl edindiğimiz tecrübe ve bilgiler ile standımızın güzelliği ve ilgisi artmış durumdadır” dedi. Mudanya’nın tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını belirten Türkyılmaz, “Bundan sonra ki fuarlarda da Mudanya’mızın bütün değerlerini tanıtmak bizlerin görevi olacaktır. Mudanya’mıza duyulan bu ilgiyi önümüzde ki yıllarda daha da artan hale getirerek, Mudanya’mızın yerli ve yabancı turist sayısının arttırılması, Mudanya’mızın bütün değerlerinin tüm Dünya’ya tanıtılmasını sağlayacağız” dedi. Fuara katkı sunan ve emek veren tüm çalışanlarına ve meclis üyelerine teşekkür eden Türkyılmaz, “Önümüzde ki aylarda gerçekleşecek olan yurt dışı fuarlarına da katılarak Mudanya’mızı en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. Bunula ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
“EMİTT FUARI’NI ÖNEMSİYORUZ”
Mudanya Belediyesi olarak EMİTT Fuarı’na ikinci kez katıldıklarını belirten Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Akın Poroy, “EMİTT Fuarı’nda çok güzel bir stant hazırladık. Mudanya’mızı tanıtmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz” dedi. Mudanya’nın kültürel ve tarihsel yapısının tanıtımı açısından EMİTT Fuarı’nı önemsediklerinin altını çizen Poroy, “Önümüzdeki sene daha da gelişmiş olarak bu fuarda yerimizi alacağız. Mudanya’nın değerlerine ve turizmine katkı sunmak için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.   
“YOĞUN İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
Fuarda kurdukları stantta konseptlerinin “Barış” olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, “Kurduğumuz standa ilgi çok yoğun. Bu ilgi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Mütareke Evi Müzesi’nin yanı sıra, ilçemizin tarımsal ürünlerini ve tarihi değerlerini ön plana çıkararak tanıtım için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz” dedi. Önümüzde ki yıl stantlarının daha da gelişeceğini sözlerine ekleyen Esen, geniş kapsamlı tanıtımlar gerçekleştireceklerini ifade etti.
TÜRKYILMAZ’A STANTLARDA BÜYÜK İLGİ
Fuara katılan ülkelerin, belediyelerin, dernek ve kurumların stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan Türkyılmaz, Yunanistan, Erzurum ve K.K.T.C. stantlarında ilgiyle karşılandı. Mudanya’yı gezdiği stantlarda anlatan Türkyılmaz, yabancı ülkelerin stantlarında da ilgi odağı oldu. Fuarda yerini alan Mudanya Belediyesi standını K.K.T.C. Turizm Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana’nın yanı sıra birçok belediyenin başkan, başkan yardımcıları ve yöneticileri de ziyaret etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık